Om Oss

Vi vet hur irriterande det kan vara att få en PDF-fil skickad till sig, som du därefter inte har möjlighet att arbeta i eller öppna i rätt program. Vi alla har varit där och därför kände vi att det var dags för en förändring.

Det finns program som kan hjälpa dig att konvertera dina PDF-filer, men i många fall är det oftast en process som tar längre tid än förväntat. Vi var trötta på detta och därför skapade vi tjänsten så att du smidigt kan konvertera din PDF-fil till word. Efter konverteringen kan du således enkelt öppna upp filen så att du därefter kan redigera i dokumentet. 

Det enda som du behöver är en internetuppkoppling. Ladda sedan bara upp det dokument som du vill konvertera till word och sedan är det bara avvakta tills dokumentet har laddats upp. När det är gjort konverteras dokumentet till en wordfil och du ska sedan ha möjlighet att öppna det i word.

Redigera enkelt och smidigt dina PDF-filer med vår applikation och slipp irritationen som kan uppstå när du får en PDF-fil skickad till dig som du inte kan redigera.