Omvandling och uppladdning av filer

Visst är det störigt när man får en fil man behöver jobba med i pdf-format? Hade det inte varit kalas om man bara kunde gå in på en sida, ladda upp filen som pdf och få ut den i något format som går att arbeta med inom loppet av några sekunder? 

Du är inte den enda som tycker det. Just problemet att en pdf-fil inte går att redigera hur som helst är ett problem som tusentals användare stöter på varje dag. I några office-program finns möjligheten att göra konverteringen, men ofta är det krångligt och det blir inte särskilt bra.

Det finns däremot en sida som löser detta problemet med att omvandla pdf till word riktigt bra. Tjänsten är enkel att använda, till och med mormor eller farmor kommer att klara av den, och det går riktigt snabbt.

Istället för att behöva hitta rätt i en krånglig meny i något office-program som ibland tycks vara gjort för att saker ska vara omöjliga, går du bara snabbt och lätt in på sidan och skickar upp din pdf. Inom loppet av några få sekunder har du en nerladdad fil med innehållet i word-format. Om du vill konvertera mellan andra format finns det möjlighet att göra det också.

Sidan saknar ju många filtyper att omvandla mellan, men det viktigaste finns där och just när det kommer till att omvandla pdf till word är sidan helt exemplarisk.

Du kommer att använda den här sidan många gånger. Du behöver inte tacka mig nu. Jag vet ändå att du kommer att göra det sen. Sådana här små guldkorn blir på ganska kort tid helt ovärderliga, och till sist, när man besöker dem så gott som varje dag, glömmer man bort hur man klarade sig utan dem innan.